***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Путин след поредната стрелба по цивилни: Всичко върви по план. Реакции след третия мандат у нас


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 16 януари   

 

Следващият месец войната в Украйна ще навърши една година, откогато е почнала. На този декор през уикенда съветските ракетни удари по цивилна инфраструктура причинаха гибелта на минимум 26 души, до момента в който ранените са над 80. По данни на Киев най-вече са починалите цивилни поданици на Днипро (21).

От Генералния щаб на Въоръжените сили на Украйна оповестиха, че през неделния ден Русия са изстреляли близо 60 ракети против гражданска инфраструктура.

В тази връзка президентът Владимир Путин съобщи в неделя пред телевизия Россия-1, че " всичко върви по проект ".

Всичко се развива съгласно проекта на Министерството на защитата и Генералния щаб. Надявам се, че нашите бойци ще ни зарадват с още положителни резултати на бойното поле, разяснява пред съветската телевизия Путин.

***

Наемникът знаел, че шансът му няма да продължи постоянно, тъй като във " Вагнер " работи особено поделение, наречено " Мед ", чиято задача е да търси дезертьори и по-късно да постанова правораздаване в жанр " Вагнер ". Схемата за деяние на " Мед " явно е заимствана от известната с бруталността си СМЕРШ ( " Смерть шпионам " / " Смърт на шпионите " ), работила през Втората международна война.

В изявление за правозащитната група Gulagu.net от центъра за задържане на мигранти в Осло Медведев споделя, че в случай че е бил хванат щели да го убият " или даже по-лошо ". Наемникът несъмнено е знаел какво го чака, в случай че бъде хванат, защото е командвал поделение на " Вагнер ", което се е сражавало към Бахмут в региона на Донбас.

***

Междувременно, в България – при „ неутралните “ и „ миролюбивите “ „ социалисти “, които инцидентно – от миролюбие – спъват всяка помощ за Украйна и също инцидентно разрушават имиджа ни пред сътрудниците от НАТО и ЕС…

***

Уж доста се караха, сякаш доста се подлагаха на критика, сякаш бяха във война… и двете страни в това уравнение са известни „ неутрални “ „ миролюбци “, постоянно упреквани от мнозина, че спомагат на режима в Москва, те – несъмнено – отхвърлят. 

***

***

***

Това звучи като глас в пустиня… Няма значение дали е правилен или не, когато няма кой да го чуе, а и множеството избират да го пренебрегват. 

***

***

През декември най-вече са поскъпнали развлечението и културата – 8,5%, следвани от опазването на здравето – 2,2%.

***

Той беше задържан по отношение на обвинявания за трафик на хора и обезчестяване, напомня бТВ.

Сред конфискуваните активи има мотори, часовници и огромни суми в пари няколко валути.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР